Free shipping in Europe on selected brands

Vegansk Mocka Läder

Vegansk mocka är en typ av veganskt läder, även kallat konstläder. Vegansk mocka är fri från animaliska biprodukter eller material.

Faux mocka består av ett brett spektrum av material. Men de flesta är tillverkade av plast som PVC (polyvinylklorid) eller PU (polyuretan). Även om djurläder och mocka inte är lika illa sedda som päls är de lika skadliga. Om du inte skulle köpa päls eller läder bör du inte köpa mocka.

Vegansk mocka är perfekt för väskor, skor och allt däremellan. Detta mjuka lädermaterial är tillverkat av fina polyesterfibrer. Hållbart, etiskt och bra för miljön. Handla våra veganska mockaprodukter nu!

Istället för en lädersula använder veganska skor en delvis återvunnen hartsula med innersulor av återvunnen kartong. Detta är industristandard. Många skor som finns på Liv&Grace har Dinamica faux suede, 100 % återvunnet italienskt faux leatherfoder av återvunnet italienskt faux leather och lackerade hartssulor.

Liv&Grace säljer inte konventionellt läder, mocka, ull, shearling, silke eller päls. Alla våra produkter är helt veganska.