Free shipping in Europe on selected brands

Vegansk Ruskindslæder

Vegansk ruskind er en type vegansk læder, også kaldet kunstlæder. Vegansk ruskind er fri for animalske biprodukter eller materialer.

Faux ruskind består af en bred vifte af materialer. Men de fleste er lavet af plastik som PVC (polyvinylchlorid) eller PU (polyurethan). Selv om animalsk læder og ruskind ikke er så upåagtede som pels, er de lige så skadelige. Hvis du ikke ville købe pels eller læder, bør du heller ikke købe ruskind.

Vegansk ruskind er perfekt til tasker, sko og alt derimellem. Dette bløde lædermateriale er lavet af fine polyesterfibre. Det er bæredygtigt, etisk og godt for miljøet. Køb vores veganske ruskindsprodukter nu!

I stedet for en lædersål bruger veganske sko en delvist genbrugt harpiksål med indlægssåler af genbrugspap. Dette er branchestandard. Mange sko, som du finder på Liv&Grace, har Dinamica faux ruskind, 100% genbrugte italienske faux læderforinger og lakerede harpiks såler.

Liv&Grace sælger ikke konventionelt læder, ruskind, uld, shearling, silke eller pels. Alle vores produkter er udelukkende veganske.